Cloudveiligheid

Dataveiligheid en privacybescherming? Wat kun je er aan doen?

Met nieuwe Europese regelgeving in het vooruitzicht is het slechts een kwestie van tijd: lekken van gevoelige data gaat geld kosten. Tot 2% van de totale wereldwijde omzet aan boete is het voorstel. Dat kan dus serieus in de papieren lopen. Bedrijven met meer dan 250 werknemers dienen een privacy functionaris aan te stellen. Datalekken moeten binnen 24 uur gemeld worden aan de toezichthouder. Voorstellen die binnen afzienbare tijd wet worden in Europa.

Nu is het tijd om stapsgewijs verbeteringen in te voeren, zoals dataclassificatie en betere beveiliging. 

Beveilig zwakke plekken tegen verlies en misbruik van data

Ben je je er van bewust dat veel van je bedrijfsdata over publieke netwerken wordt verzonden? Dat je medewerkers apparaten en applicaties gebruiken die per definitie onveilig zijn als er geen aanvullende maatregelen worden genomen? Laptops, tablets, smartphones, USB sticks enzovoort. Allemaal zwakke plekken die goed te beveiligen zijn tegen dataverlies of datamisbruik.

Je wilt ook niet in de media komen omdat je beveiliging of verwerking van privacy gevoelige data niet op orde is. goSaaS.nl kan je helpen met het uitvoeren van risico- analyses en audits en assessments. Dan weet je waar de zwakke plekken zitten en wat je kunt doen om deze te verbeteren.


Herken indringers voordat er schade ontstaat

Door de laatste nieuwe technieken en technologieën toe te passen kunnen indringers in een zeer vroeg stadium worden geïdentificeerd, nog voordat data via phising of anders het netwerk verlaat. Vraag onze specialisten voor meer informatie zodat je netwerk en data veilig zijn.

 

Security assessment van websites is een must!

Neem het zekere voor het onzekere en laat een website security assessment uitvoeren door goSaaS.nl. Zodat je weet waar de zwakke plekken zitten en wat je er aan kunt doen. Wij gebruiken gerenommeerde tools om zwakke plekken in je website te helpen ontdekken. Dus voordat je een nieuwe versie van je website online zet: scan de website op zwakke plekken! En daarmee is de kans weer kleiner dat je in de media komt of erger nog, door de waakhond op de vingers wordt getikt.


Meer informatie

Neem contact op en laat ons een demo geven. We kunnen je laten je zien wat de mogelijkheden zijn als het gaat om veiligheid in de cloud.


Wil je meer info? Neem contact op met goSaaS.nl!